Åsas hundar

Alla inlägg under juni 2008

Av Åsa - 2 juni 2008 08:30

Tillbaka igen, tillbringade helgen med att fira 10 årig bröllopsdag på Örenäs slott. Utan hundar!


Mårran bodde hos svärföräldrarna där hon stökade runt med syrran och sjöng serenad på natten. Popsy bodde hos Jenny, och visade upp lite i sitt register av lustiga beteenden: att äta från en matskål är en ganska komplicerad affär, först måste skålen puffas runt med nosen, sedan tas kulorna ut och läggs bredvid (ibland tio meter bort), skålen puffas runt igen, några kulor grävs ner i mattan, hela intresset går förlorat och de gömda kulorna hittas till stor glädje och äts upp två timmar senare. Hon har också försvarat Jenny från kossor, talat om för henne att det är LIVSFARLIGT att bada i havet, och lekt lite sökträning ute i skogen.


Visst saknar jag mina "barn" när de är hos någon annan, men det var fantastiskt avkopplande att bara tänka på sin bättre (?) hälft i två dagar.

ANNONS

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se