Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Veckans GF: sitt och inkallning

Av Åsa - 30 juni 2008 15:18

Popsy började med att "kolla av" förra veckans:

Ingång under stimuluskontroll. Hon börjar förstå att om ett pass börjar med ett kommando är det "vänta på kommando" som gäller, säger jag "nu kör vi" är det bara att testa. Hon vet t o m att "grankotte" INTE betyder "fot".

Backa upp på bräda: inte riktigt klart, men på mycket god väg. Sista vinklingen kvar, brädan ska bort, och till sist - kanske - ska hon klara att hålla balansen i ett fritt "handstående".

Sedan bytte vi raskt ut ingångarna som vi tränat hela veckan mot sitt i front. Hon bytte direkt på ett enda felkommando, och höll sig till sitt efter det! Loppan börjar bli repetitionsklok på riktigt! I raskt tempo körde vi igenom b.m., ligg-sitt, stå-sitt. Utmärkt, jag är jättenöjd och faktiskt lite förvånad!


Mårran fick ett kort pass med kycklinglever, jag tog upp sitt i front direkt och testade inga ingångar före. Naturligtvis provade hon ingång ändå, det är ju det som belönades senast, men hon bytte snabbt till frontposition. Vi fortsatte också med b.m., ligg-sitt och stå-sitt. Inte lika klockrent som Popsy, men helt OK.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se