Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

bräda, ingångar, hundmöten, och en uppfinning!

Av Åsa - 26 juni 2008 10:06

Popsy tränar vidare på ingångar, både spontan-pass och under kommando. Felprocenten är låg, fingertarget borta. Mycket nöjd!

Idag höjde vi brädan lite till, nu är vi uppe på 60 graders lutning! Hon måste hoppa upp med bakbenen för att få upp dem, och verkligen ta vikt på frambenen. Jag börjar och avslutar betydligt lägre förstås.


Mårran gjorde också lite ingångar, de blir stadigt bättre.

Den stora Mårran-övningen för dagen var annars Lysia: dags för en påfyllning av träningen. Jag har uppfunnit en ny sorts nosgrimma som jag verkligen ville prova live!

Det gick suveränt. Båda hundarna kom springande, Mårran vände sig mot mig och sa "godis, tack!" helt lugn. Kan man fixa hennes möten med Lysiahundarna genom klassisk motbetingning och klickerträning så kan man fixa allt!

"Nos-loopen" fungerade över förväntan. Lite grejer till som ska rättas till, sedan är min prototyp perfekt, och ska börja visas upp för allmänheten. För mig och Mårran är det en toppenpryl, så där borde finnas ett intresse även i övriga världen... Spännande! 
ANNONS
 
Harriet

Harriet

26 juni 2008 20:23

Du har verkligen många strängar på din lyra. Alltid lika spännande att titta in här. :)

http://www.kiara.dinstudio.se

 
Ingen bild

Åsa

27 juni 2008 08:12

Ibland blir det kanske lite mycket...men man vill ju inte riskera att få tråkigt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se