Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Kryp på kommando...snart

Av Åsa - 29 maj 2008 10:24

Mera kryp!

Popsy kryper snyggt, inte jättelånga sträckor, men vi har kommit så långt med stimuluskontrollen att hon kryper på kryp. Kryper hon spontant (och vi tränar kryp) lägger jag in kommandot innan jag klickar. Än så länge får hon klick för alla kryp, men jag ser en klar tendens till att hon väntar på kommando.

Just på krypet känner jag att jag vill ha stimuluskontroll tidigt, inte så kul med spontana kryp i platsen...eller läggande under gång...

Vi körde genom en massa GF också, hon börjar snabbt bli repetitionsklok, och vi kan byta beteende bättre och bättre. Idag la jag in spontana skiften, först ligg-sitt, sedan sitt-stå (nytt!). Jag jobbar just nu mycket stå och ställanden för att höja upp det till samma nivå som sitt och ligg.

Hon är smart! Jätterolig att jobba med!


Mårran fick träna lite kryp, för första gången idag ville jag ha det spontant. Det tog lite tid för kugghjulen att snurra färdigt inne på hjärnkontoret, jag klickade ett par gånger för att sträcka nosen framåt, men sedan lossnade det! Full fart i kryp framåt marsch! Snyggt och lågt och SNABBT i en nästan rinnande rörelse. Har hon månne guatemalansk jätteorm i släkten?

Hon verkade tycka att det var hur kul som helst dessutom.


Lyckad träning för båda!

 
ANNONS
 
Lina Samuelson

Lina Samuelson

29 maj 2008 23:25

Tack för kommentaren i min blogg! Jättekul när folk jag inte känner skriver! Jag ska försöka filma mera så att utvecklingen av detta kommer på bild.

http://samuelsons.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se