Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Vi klarade slalom!

Av Åsa - 29 april 2008 15:14

Det är det enda jag bryr mig om med dagens agilityträning (som för övrigt gick bra): Mårran klarade 8-pinnars slalom om och om igen! En-ports-övningen måste ha gett oväntade kopplingar i lilla hjärnkontoret.

Annars fixade hon sick-sack med fyra hinder hyfsat, jag klarade mina framförbyten när jag inte snubblade över tunneln, vi stenkörde kontaktfält (2 på 2 av, klicka och belöna om och om igen) på både bommen och A:et, och börjar få ordning på däcket från alla håll och kanter.

Hon var ovanligt ouppmärksam idag (löptik + snygg labbekille i närheten), men skötte sina "banor" finfint.


Karoline: en utmaning! Du startar ettan på månadstävling så startar jag agility på månadstävling.


Vi tränade ganska mycket burlekar, hon börjar tveka så det är dags att vässa godiset och sätta upp buren i trädgården. Popsy däremot älskar Mårrans bur...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karoline & Lakrits

3 maj 2008 12:10

Jag antar utmaningen!! Här ska tränas!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se