Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

extern belöning

Av Åsa - 29 mars 2008 10:11

En tanke på bättre tävlingsprestationer med Popsy med externbelöning sattes på allvar i mitt huvud av Andrea i torsdags. Dags att börja träna!


Frolic på golvet, två meter bort. Popsy stirrar stint på frolicen, men utan att ta den (lite uppfostrad är hon faktiskt!). En enkel övning: inta utgångsposition (favoriten!). Med kommando, för att ytterligare förenkla. "Vadå, lämna frolicen?" Ja tack. Nu. "Men du MÅSTE skämta?" Nej, det är faktiskt fot som gäller om du någonsin vill äta en frolic till i hela ditt liv. "OK, OK, behåll byxorna på, jag kommer väl!" Bra! Varsågod i ögonblicket hon satte sig.

Vi upprepade tre x tio reps, sedan satt det perfekt! Hon kunde glatt lämna godisen, gå fritt följ med två halter och två svängar och full fokus, och springa / skutta till sin belöning på klick och varsågod. Bara att bygga vidare!

 
ANNONS
 
Harriet

Harriet

30 mars 2008 11:19

Kul med så snabba resultat. Det verkar som om Lysiahundarna snart är besegrade också.
Du är duktig.

http://www.kiara.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se