Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 24 februari 2008

Promenad med valparna

Av Åsa - 24 februari 2008 17:10

Popsy fick följa med valparna på stadsrunda. För henne tränar det en massa saker: gå fint i kopplet, inte äta upp valpar (bara nafsa lite), hålla fokus på matte.

Passade på att träna lite framförmapp vid Trollsjön, det gick riktigt bra!

Hemma igen fick Mårran spela det nya hundspelet, dog brick. Hon testade systematiskt olika sätt att flytta brickorna, det var fascinerande att se henne prova noss, tass, bita, och till slut flytta sig och börja från andra sidan.

Vi gick ut och körde lite ingångar, sedan vidare till framförmapp med ligg framför och under baklänges marsch, och avslutade med target på knytnäve. Hon jobbade riktigt bra!

Avslutade med burlekar. Mårran skötte sig ypperligt! Nu kan jag träna Popsy utanför Mårrans öppna bur, hon rör sig inte ur fläcken...Popsy gick glatt in i buren, vi körde ganska mycket "ut och direkt in".

Nöjd med våra framgångar!


Jag måste hitta ett sätt att planera min klickerträning, så att jag blandar lagom mycket...Får titta på det ikväll...Det är så lätt att man glömmer bort någon grundfärdighet, eller inte tränar en viss variation.

Just nu vill jag fortsätta köra sitt / ligg / stå under baklänges marsch med Mårran, och targetträna Popsy. Jag vill också plocka in avståndsträning på båda.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se