Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Sega Mårran och duktiga Loppan

Av Åsa - 13 februari 2008 12:52

Mårran har varit gräslig att träna idag! Vill INGENTING...utom att nosa och se olycklig ut förstås...Jag inser att det är jag som vill för mycket, och dessutom är jag nervös för kursstarten på lördag. Hon plockar upp min sinnesstämning direkt. Tur att man ska få lite hjälp, det behövs verkligen!


Popsyloppan däremot! Glad och pigg, vill bara träna mer och mer. Vi gjorde ett par riktigt bra rutskick idag, tränade vänsterhalterna i det fria följet, och några läggande under gång. Det ska bara bli lite varmare (med tanke på platsen) sedan ska vi ut och tävla!

 
ANNONS
 
Andrea

Andrea

13 februari 2008 20:13

Sluta nu vara nervös! Du kan och Mårran kan!

http://www.drean.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se