Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 12 februari 2008

Inkräktare!

Av Åsa - 12 februari 2008 12:40

Efter morronpromenaden slocknar båda hundarna alltid bums, och sover i några timmar. Idag hade Mårran valt korgen under skrivbordet och snarkade ljudligt när jag gick in i duschen. Precis avsköljd hörde jag henne, något sömndrucken och förvånad, skälla ut mot trädgården. Vad ser jag? En främmande hund! Där står jag, spritt språngande, och försöker få in i mitt huvud att där står en främmande hund och nosar i min trädgård! Nästa tanke: kanske är där en ägare på väg. Kanske borde jag klä på mig...

Snabbt fixat, greppade ett koppel, och gick ut för att se om jag kunde fånga den. Njaaa...Jag funderade på att gå in efter godis, men hörde sedan rop från andra sidan fältet. Snabbt taktikbyte till att schasa till matte istället.

Jag berättade för Ola vad som hade hänt när jag kom till jobb, och vi konstaterade att det måste ha varit våra nya grannar...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se