Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 10 februari 2008

Två hundar i ett klick

Av Åsa - 10 februari 2008 21:32

Man får passa på när man har tid över...

Mårran fick haltin kopplad i halsbandet, som en sorts mellanting mellan halti och halsband. Hon var på G, stack in nosen i den förhatliga haltin!

Jag ville träna vidare med två hundar eftersom hon spände sig så förra gången, men under enklare förhållanden. Viltost på plats...

Hon var MYCKET lugnare idag. Undrar om det är husses närvaro som stressar? Lite "orolig" för Popsy, men hon bryr sig ju inte ett smack!

Lysiahunden reagerar knappt på oss längre, det tog några minuter innan den masade sig ut. Rejält halt är den också, lite orolig blir man... Vi tre paraderade fram och tillbaka, körde sitt och ligg, klickade och matade. Jag bryter inte längre Mårran direkt när hon "fryser", utan väntar ut henne om Lysiahunden är hyfsat lugn. Jag t o m kallade på den ett par gånger för att få lite rörelse och skall som Mårran kunde reagera på. Det känns som att jag tränade tre hundar idag...

Jag är nöjd, Mårran är trött, och Popsy fattade aldrig vad vi tränade men uppskattade osten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se