Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 9 februari 2008

Kreativitetsträning

Av Åsa - 9 februari 2008 18:11

Mårran fick börja med lite target och fritt följ hemmavid. Hon var seg och ovillig, så jag bytte hund.

Popsy var på G! Hon har verkligen varit pigg på sistone...Target i full fart, och sedan körde vi "ge mig något nytt". I snabb följd fick jag sitt, ligg, buga, kryp bakåt, stå, backa, ingång, rulla runt. Duktig hund!

Mårran skällde innanför dörren, så jag bytte igen. Betydligt bättre. Lite target, och sedan samma som Popsy. Mårran är mycket "segare" (mitt eget fel som har gjort henne hjälpberoende), men jag fick i alla fall ligg, ligg-sitt, ligg-stå, sitt, sitt-ligg, sitt-stå (märks det att vi har kört mycket fjärr på sistone?), ingång och buga. Sakta men säkert börjar hon bjuda!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se