Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Vilmas sista dag hos mig

Av Åsa - 30 januari 2008 17:14

Nu är svärföräldrarna hemma från semestern. De frågade artigt om de fick sin hund tillbaka. Trots att hjärtat skrek NEJ! så svarade förnuftet ja... Visst har hon det bra hos mig, men det märks att hon saknar att vara ute hela dagen, springa med husse i skogen, och skälla på alla förbipasserade.

 Jag kommer att sakna henne! Visserligen bor hon bara 15 minuters bilväg bort, men hon är ju inte här...


Hon har fått en egen säng (det blev trångt med tre hundar i sängen) av min mamma, den tillhörde hennes förra hund Zsa-Zsa, så det är en san ära för Vilma att få sova i den. Jag misstänker att mamma menade den för sin favvis, Popsy, men den var mer lagom i storlek för en Vilmelin. Popsy skulle aldrig få för sig att lämna duntäcket...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karoline

30 januari 2008 21:42

Skönt att det löste sig! Hon kommer säkert tillbaka på något sätt, kort eller lång tid.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se