Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Förberedelser?

Av Åsa - 29 januari 2008 18:15

Jag fick schemat för första träffen på klickertränarutbildningen idag. Lite nervös blir man när man tänker på sin stressade och ibland riktigt bitchiga Mårran...

Lördagen blir det bl a "visning av vad ekipagen kan sedan innan, kontroll av belöningar". Helt plötsligt känner jag att Mårran inte kan någonting alls, att hon säkert inte vill ta godis (trots att jag har fryst in hennes favvis: rå mjälte), att det är kasst att jag inte kan leka med henne som belöning, att jag borde lagt mer tid på att lära henne kampa, osv i all oändlighet.


Söndagen kommer att ägnas åt mycket "mapp-övningar" från canis grundfärdighetsschema. Likadant här: ända fram till idag har jag varit nöjd med hennes utförande, och ansett att vi har bra kontroll. Nu är jag inte längre så säker...Tur att det står vilka övningar vi ska göra, så att vi kan "fuska" lite.


Trots mina tvivel på mina egna kunskaper så längtar jag jättemycket! Jag går ju faktiskt utbildningen för att få hjälp med våra svagheter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se